ONLINE APOTHEEK

Voor de werkzaamheid van Sildenafil Kamagra is seksuele prikkeling noodzakelijk..

Sildenafil Kamagra is geïndiceerd voor gebruik bij volwassen mannen met erectiestoornissen, dit is het onvermogen een erectie te krijgen en te behouden, voldoende voor bevredigende seksuele activiteit.

Deze bijsluiter is van toepassing op de Kamagra erectiepillen, bruistabletten, Oral Jelly en Kamagra Chew. Deze varianten van Kamagra bevatten allemaal 100 mg van de werkzame stof Sildenafil Citraat. Wanneer u van plan bent om te beginnen met het gebruik van Kamagra dan is het verstandig om deze bijsluiter volledig door te lezen. Als u ergens over twijfelt, neem dan altijd eerst contact op met een arts alvorens u van start gaat met het gebruik hiervan.

 

Al uw bestelling worden veilig, discreet en binnen 24 uur verzonden!

Alles over Sildenafil.

Algemene informatie over Kamagra:

Kamagra is een merknaam voor impotentie erectie middelen waarin 100 mg van de actieve stof Sildenafil Citraat in zit. De fabrikant het farmaceutische bedrijf Ajanta Pharma Ltd. uit India brengt Kamagra op de markt in tablet / pil / capsules/ bruistablet / oral jelly gel vorm. Er zijn geen noemenswaardige verschillen tussen deze producten en ze hebben dus dezelfde werking en zijn van dezelfde kwaliteit. Kamagra is een  generieke variant van Viagra en is op dit moment het meest verkochte erectiemiddel in Europa. De belangrijkste reden waarom Kamagra goedkoper op de markt kan worden gebracht, is dat de patenten ondertussen zijn verlopen. van de concurrenten. Daarnaast heeft de fabrikant van Kamagra aanvankelijk niet hoeven investeren in peperduur onderzoek en testmethoden voordat ze het op de markt konden brengen. hierdoor is het tegenwoordig dus makkelijker en goedkoper om een dergelijk product op de markt te brengen.

Dosering  Gebruik door volwassenen:

De aanbevolen dosis is 50 mg, in te nemen naar behoefte ongeveer één uur voorafgaand aan seksuele activiteit. Op grond van de effectiviteit en de verdraagbaarheid kan de dosis worden verhoogd tot 100 mg of worden verlaagd naar 25 mg. De maximaal aanbevolen dosis is 100 mg. De maximaal aanbevolen doserings frequentie is eenmaal per dag. Wanneer Sildenafil Kamagra tegelijk met voedsel wordt ingenomen kan, ten opzichte van een nuchtere toestand, het intreden van de werking worden

read more

Hoe werkt het erectiemiddel Kamagra?:

In een penis zitten zwellichamen die we de corpora cavernosa noemen. Door te ontspannen of juist aan te spannen reguleren deze corpora cavernosa de toe- en afvoer van bloed in de penis van een man. Wanneer deze is ontspannen, kan er meer bloed in de zwellichamen van de penis stromen en vice versa. Een enzym dat PDA5 heet, zorgt voor de signalen aan de corpora cavernosa waardoor het op spanning blijft. Om een erectie te krijgen dienen de corpora cavernosa dus minder signalen van dit enzym te krijgen. Dit is wat er vaak fout gaat bij mannen met een erectieprobleem. Kamagra blokkeert dit enzym en hierdoor heft het dus eigenlijk kunstmatig de spanning in de penis op en zorgt het ervoor dat er onder vrijwel alle omstandigheden genoeg bloed in de penis kan stromen. Mits dit wordt gecombineerd met een seksuele prikkel.

Belangrijke informatie voordat u erectiepil Kamagra gaat gebruiken:

In de meeste gevallen kan de werkzame stof Sildenafil Citraat die Kamagra bevat niet veel kwaad. Er zijn echter een aantal uitzonderingen waardoor vervelende reacties of bijwerkingen kunnen ontstaan.

Kamgra 100mg

Wat zit er precies in een tablet Kamagra?

 • 100 mg Sildenafil citraat
 • Microkristallijne cellulose
 • titaandioxide (E171)
 • Magnesiumstearaat
 • Calciumwaterstooffosfaat
 • Natriumcroscarmellose
 • Lactose
 • Indigokarmijnaluminiumlak (E132)
 • Hypromellose
 • Triacetine

Gebruik absoluut géén erectiepil Kamagra in de volgende gevallen:

 • Allergische reacties op ingrediënten – indien je allergisch bent voor de werkzame stof Sildenafil Citraat of een andere bestanddelen die Kamagra bevat, is het verstandig om het niet te gebruiken vraag uw arts voor meer informatie;
 • Medicijnen voor hartklachten – Kamagra kan de werking van dergelijke hartklacht medicijnen versterken, hetgeen leidt tot gevaarlijke situaties kan. Medicijnen tegen hartklachten bevatten vaak nitraten; het is verstandig om het geen erectiepillen met sildenafil te gebruiken vraag uw arts voor meer informatie
 • Alfablokkers – medicatie tegen hoge bloeddruk of prostaatproblemen. Voorzichtigheid is geboden wanneer sildenafil wordt toegediend aan patiënten die een alfablokker gebruiken, aangezien de gelijktijdige toediening tot symptomatische hypotensie kan leiden; het verstandig om het niet te gebruiken vraag uw arts voor meer informatie
 • Proteaseremers – deze worden het meest gebruikt bij mensen die met het HIV-virus zijn besmet.

Bewaaradvies

Buiten bereik van kinderen houden en op een koele, droge plaats bewaren. Bewaar het bij voorkeur in de meegeleverde verpakking.

Wees voorzichtig en raadpleeg altijd eerst een arts in de volgende gevallen:

 • Gebruik van andere medicatie
 • Lage / hoge bloeddruk
 • HartproblemenGeneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen, waaronder sildenafil, dienen niet gebruikt te worden door mannen voor wie seksuele activiteit wordt afgeraden (bijvoorbeeld patiënten met ernstige cardiovasculaire stoornissen zoals instabiele angina of ernstig hartfalen). 
 • Tia of beroerte gehad
 • LeverproblemenVerminderde leverfunctie Daar de klaring van sildenafil is verminderd bij patiënten met leverfunctiestoornissen (bijvoorbeeld cirrose), dient een dosis van 25 mg te worden overwogen. Gebaseerd op de effectiviteit en de verdraagbaarheid, kan de dosis worden verhoogd tot 50 mg, maximaal 100 mg. 
 • NierklachtenVerminderde nierfunctie De aanbevolen doseringen beschreven bij ‘Gebruik door volwassenen’ zijn van toepassing op patiënten met lichte tot matige nierfunctiestoornissen (creatinineklaring = 30-80 ml/min). Daar de klaring van sildenafil verminderd is bij patiënten met ernstige nierfunctiestoornissen (creatinineklaring < 30 ml/min) dient een dosering van 25 mg te worden overwogen.